Caixa de Ressonància

La Caixa de Ressonància és una plataforma ètica d’intercanvi d’activitats i experiències musicals: cançons, concerts, classes, converses, trobades, tallers, xerrades, podcasts, escoltes comentades de discos, materials exclusius… La xarxa acull i dona la benvinguda a tota mena de músiques i altres artistes l’activitat de les quals estigui relacionada amb la música. L’objectiu de la CDR és difondre la seva feina i connectar-la amb el públic a través d’internet, impulsant una eina col·lectiva que faciliti relacions digitals solidàries entre les comunitats que fan possible que la música segueixi existint.

La CDR es planteja com una alternativa als serveis tradicionals de streaming: sense ànim de lucre, recomanant utilitzar vies digitals de codi lliure, fomentant les bones pràctiques digitals per a la música a internet i apostant per una relació directa i horitzontal entre artistes i fans. La Caixa de Ressonància proposa una experiència única, privada i exclusiva entre usuàries i artistes.

-La CDR està vinculada a una campanya de goteo per rebre les donacions que serviran per remunerar les artistes: https://ca.goteo.org/project/caixa-de-ressonancia

Més informació a la seva pàgina web.